fbpx

Bog om investering og investorpsykologi

Investering er slet ikke svært. Det er os selv, der gør det svært. Få otte gode råd, der kan gøre dig til en bedre investor.

Kort om Jens Balles bog, Når hulemænd investerer

Investering er ikke svært!

Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.

Køb, slap af og bliv rig er opskriften på succesfuld investering. Men det er også svært, fordi vores indre hulemand vil modarbejde strategien. De syv investeringssynder, der gør det vanskeligt at gøre det rigtige er:

      

Bogen kommer med redskaber til at undgå at begå disse investeringssynder og kan hjælpe dig til bedre afkast af dine investeringer. 

I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag. 

Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego.

Siden 2005 har Jens formidlet sin viden om investorer i foredrag, blogs og som ekspert på en række medier.

Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter. 

Jens Balle har udtalt sig som ekspert i investering og investorers adfærd hos blandt andre:

råd der hjælper dig på rette vej

Tre gode grunde

Når hulemænd investerer, er bygget op omkring otte råd, der gør dig til en bedre investor!

Det siger læsere

Investering handler slet ikke om markedstiming. For #investering er slet ikke svært. Det er vigtigere:
- at du er i markedet for ikke at gå glip af de bedste dage
- at du tænker i spredning ("Spredning er REDNING!")
- at du tænker over ikke at have en for lav risiko
- at du laver en investeringsplan
Det har Jens Balle skrevet en helt aldeles fremragende bog om. Den indeholder de råd du skal bruge, hvis du vil gøre det selv. Og Ken Fisher - som jeg arbejder for - er citeret i bogen hele TRE gange. Bogen indeholder redskaber så du undgår at begå de syv investeringssynder.
Jesper Dahl Jeppesen
Uafhængig investeringsrådgiver hos Fisher Investments
Tak for bogen som jeg kun lige er begyndt på, men som jeg allerede synes rigtig godt om… Hvordan lyder et godt tilbud hvis jeg vil købe 10 stk – har nogle familiemedlemmer jeg kunne overveje at give en gave….
Morten
Direktør
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Jens Balles nye bog "Når hulemænd investerer". Den er velskrevet, underholdende og velstruktureret, og belyser et problem, som jeg selv synes er stort, nemlig at medier, handelsplatforme og "aktieprofeter" får os til at handle imod vores egen interesse, når vi sparer op.
Jan Ahlberg
Fundmarket

I mere end 30 år har jeg arbejdet med de finansielle markeder. Jeg har set investorer blive hurtigt rige. Jeg har set investorer blive hurtigt fattige.
Det er ikke svært at investere. Det er os selv, der gør det svært.

Jens Balle

Forfatter og foredragsholder

tid i markedet

Bliv klogere på værdien af at lade tiden arbejde for dine investeringer. Du skal ikke vente med at investere. Du skal investere og så vente.

investorpsykologi

Vores måde at træffe beslutninger gør det svært at gøre det rigtige, når vi investerer. Lær om de syv investeringssynder, der især bidrager til at du får lavere afkast.

otte gode råd

Bogen er bygget op om otte gode råd, der hjælper dig til at blive en bedre investor.

underholdende

Bogen er underholdende og fuld af selvironi, skrevet i et sprog alle kan forstå.

Kom på
GRATIS
webinar

Kom med på webinar og hør mere om investering og investorpsykologi.

En times underholdende og lærerig gennemgang foran skærmen, hvor du får indblik i bogens otte råd og tankegangen bag Når hulemænd investerer.

Klik på knappen og se, hvornår næste mulighed er.

værktøj

I bogen henviser jeg til en række investeringsværktøj. Find dem her.
Indholdet udbygges løbende.